Blogger tarafından desteklenmektedir.

Kredi Kartı Başvuru Sonucu Öğrenme ve Takibi Nasıl Yapılır

4 Mart 2015 Çarşamba


Hemen hemen ülkemizdeki tüm bankalar internet üzerinden online olarak kredi kartı başvurusu kabul etmektedir. Ancak internetten online başvuruda bulunan birçok birey kredi kartı başvuru takibini nasıl yapacağını ve sonucunu nasıl öğreneceğini bilmemektedir. Hemen her bankanın kredi başvuru süreci farklı takip edilmektedir.


Yapmış olduğunuz TEB Kredi Kartı başvuru sonuçlarınızı cep telefonunuza gelen SMS ile öğrenebilirsiniz. Ancak SMS gelmediği durumlarda ise https://www.teb.com.tr/basvurum-nerede/#step=1 adresine tıklayarak kolayca başvuru süreciniz ile ilgili bilgi alabilirsiniz. Açılan sayfada T.C. Kimlik Numaranız ve Cep Telefonunu bilginizi girerek güvenlik karakterlerini de yazdıktan sonra devam butonuna tıklamanız yeterlidir. Sonrasında açılan yeni sayfada başvurunuz ne ise onu seçip ilerleyin. Başvurunuzun son durumu ve kontrol edilip edilmediği ile ilgili tüm detaylar karşınıza gelecektir.

Garanti Bankası Kredi Kartı başvuru sürecinizi https://www.garanti.com.tr/tr/bireysel/kredi_kartlari/ssl/kredi_karti_basvuru_takibi.page#calcContent=UID376db3c adresine tıklayarak karşınıza çıkan formu doldurarak kolayca öğrenebilirsiniz. Sadece bir iki kısa bilgiyi girdikten sonra açılan sayfada kredi kartı başvurunuzun şuan hangi aşamada olduğu ile ilgili detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

İnternet üzerinden hemen her bankanın kredi kartı başvuru sonucunu öğrenmek için hazırlamış olduğu formlar bulunmaktadır. Ancak, internetin olmadığı yerlerde telefon bankacılığı hizmetinden faydalanarak da kolayca kredi kartı başvuru süreciniz ile ilgili bilgi alabilirsiniz.

Akbank Axess ve Wings kartlarınız ile ilgili başvuru süreciniz hakkında bilgi almak için 444 25 25 numaralı telefonu arayarak sesli yanıt sisteminde 9,3 ve 2 numaralı adımları izlemeniz gerekmektedir.

Bank Asya AsyaCard DIT ve Asya Card başvurularınız için ise ( 216 ) 0 850 222 4 888 nolu telefondan 3 ve 0 numaralı adımları izleyerek müşteri temsilcisine bağlanabilirsiniz.

Citibank için aramanız gereken numara 444 0 500’dür. Sesli yanıt sisteminde 2, 2 ve yeniden 2’yi tuşlayarak kolaylıkla bilgi alabilirsiniz.

Denizbank Bonus ve diğer kredi kartları için 444 0 800 numaralı sesli yanıt sisteminde 0 tuşlamanız gerekmektedir.

Finansbank Kredi Kartı başvurularınızı sorgulamak ve bilgi almak için ise 0 850 222 0 900 numaralı telefondan 1,2 ve 3 numaralı adımları izlemeniz yeterlidir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

En Çok Okunanlar

Hgs -Hgs Sorgulama -Hgs Bakiye