Blogger tarafından desteklenmektedir.

Devlet Destekli Evlilik Kredisi 2015

13 Ocak 2015 Salı



            Vatandaşlarımız, herhangi bir koşul altında nakit para ihtiyacını hissedebilirler. Bir ev almak istediklerinde, arabalarını değiştirmeyi arzuladıklarında, borçlarını kapatmaya niyetlendiklerinde ya da bunlara benzer ihtiyaç durumlarında, acil şekilde nakit paraya gereksinim duyabilmektedirler. İşte bu noktada, topluma ekonomik anlamda destek vermesi gereken bankalar devreye girmektedir.
            
Taşıt kredisi, ev kredisi, ihtiyaç kredisi, bedelli kredisi gibi bir takım ürünler, bu şekilde özelleşmiş durumlar kapsamında verilmektedir. Bu noktada, söz konusu ürünlerden devlet destekli evlilik kredisi 2015 ürünü, oldukça rağbet gören bir kredi çeşidi olmaktadır.
         
   Devlet Destekli Evlilik Kredisi 2015 Ne Anlama Gelmektedir?
           
Aile ve Sosyal Politikalar bakanlığının tasarlayarak hazırladığı evlilik kredisi desteği, maddi anlamda yetersiz olup da evlenmek isteyen çiftler için hazırlanmıştır. 10.000 TL gibi bir miktarın çiftlere verilerek, 1 yıl geri ödemesiz ve ödeme zamanında da faizsiz ödeme fırsatı sunan kredi programı, bazı şartlara bağlanmıştır.
           
Evlilik Kredisi Şartları

         
   Öncelikli şart, yaş ile ilgili. 18 ile 24 yaş arasında olan çiftler, bu devlet destekli krediden yararlanabiliyorlar. Üniversite okuyanlar için ise, bu şart 26 yaşa ertelenebiliyor. Bir diğer şart da, ağır suçlardan hüküm yememiş olmak zorunluluğu. Son şart ise, çiftlerin gerçekten bu paraya ihtiyaç duymalarını kanıtlamaları ile paralellik gösteriyor. Devlet destekli evlilik kredisi, gerçekten para nedeni ile evlenemeyen çiftlere verilmek isteniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

En Çok Okunanlar

Hgs -Hgs Sorgulama -Hgs Bakiye