Blogger tarafından desteklenmektedir.

Havale nedir?

2 Ocak 2015 Cuma

Havale nedir ? Vakıfbank müşterilerinin kendi Vakıfbank hesabına veya başka bir kişinin Vakıfbank hesabına yaptığı para transferlerine havale işlemleri denmektedir.
Havale saatleri; Bir Vakıfbank hesabından başka bir Vakıfbank hesabına yapılacak para transferleri günün her saatinde gerçekleşmektedir. Yani 7 / 24 saat boyunca aynı hesaba veya farklı hesaplara yapılacak para transferlerinde transfer edilen para en geç 30 saniye için karşı tarafın hesabına geçilecek ve hemen sizin hesabınızdan düşülecektir. Havale işlemlerinde para kesintisi veya komisyon uygulanmamaktadır.

EFT nedir ?; EFT işlemleri Vakıfbank üzerinden farklı diğer özel, kamu ve katılım bankalarına yapılan para transferleri işlemlerine denmektedir. Öreğin Vakıfbank üzerinden Bank Asya’ya, Finansbank’a, Deniz Banka veya Yapı Kredi Bankasına yapılacak tüm para transferlerine EFT işlemleri denmektedir.

EFT saatleri; 

Eft saatleri Vakıfbank’ ta sabah 08.30 ile akşam 16.45 arasında gerçekleşmektedir. 08.30 – 16.45 arasında gerçekleşen tüm EFT para transferleri en geç 15 dakika içerisinde transfer edilen bankanın hesabına işlenmektedir. Ancak Pazar, pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günü 16.45’den sonra yapılan tüm para transferlerinde EFT işlemleri sonrası para karşı tarafın hesabına ertesi gün sabah 08.30 – 09.00 arasında geçmektedir.
Ayrıca Cuma ve cumartesi yapılan tüm para transferlerinde EFT ile gönderilen paralar pazartesi sabah 08.30 – 09.00 arasında gönderilen hesaba geçecektir. EFT işlemlerinde genellikle maaş aldığınız hesaptan transfer yapmadığınız durumda EFT komisyon ücreti kesilmektedir.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

En Çok Okunanlar

Hgs -Hgs Sorgulama -Hgs Bakiye