Blogger tarafından desteklenmektedir.

Akbank EFT saatleri

27 Aralık 2014 Cumartesi


Akbank EFT saatleri hafta içi 5 gün boyunca sabah 08.30, akşam 17.00 olarak uygulanmaktadır. Bayramlarda resmi tatillerde ( 1 Ocak, 19 Mayıs, 23 Nisan vb. ) yapılan tüm EFT işlemleri ilk mesai gününde sabah 09.00 civarlarında göndericinin hesabına yatmaktadır. EFT saatleri bazı yarım günlük izinlerde sabah 08.30 – 12.00 arasında yapılmaktadır. Bu genellikle bayram öncesi yarım gün tatil olan arife günlerinde sıkça yaşanmaktadır.
Bu yüzden özellikle bayramlarda tatillerde ve hafta sonlarında para transferi yapmak isteyen ve bu işlemi hızlı gerçekleştirmek isteyenler EFT yapmak yerine imkân varsa aynı bankası hesabı bulup havale yapmaları veya Akbank bankamatik ve ATM’ ler den para transfer işlemlerini yapmaları gerekecektir.

Havale 365 gün boyunca 7  / 24 dilediğiniz zaman Akbank hesabından başka bir Akbank hesabına yapılan para transferleri olup yapılan transfer 30 saniye geçmeden karşı hesapta görünecektir. Havale işlemleri Akbank müşterisi olarak maaş hesabınızdan ise kesinti yapılmamakta maaş hesabı değilse transferi yapılan ücrete göre komisyon veya masraflar olmaktadır.

EFT bir Akbank hesabından başka bir bankanın ( örneğin; Denizbank, Ziraat Bankası, HCBS, ING bank, İş Bankası vb. ) hesabına yapılan para transferleri olup mesai saatleri içinde yapıldığında 30 dakikada karşı tarafın hesabına geçmektedir. Mesai saatleri dışında yapılan her Akbank EFT transferlerinde ise ücret bir sonraki gün mesai saatinde erkenden yatmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

En Çok Okunanlar

Hgs -Hgs Sorgulama -Hgs Bakiye