Blogger tarafından desteklenmektedir.

Kredi Kartına Borcum Varken Kredi Kartımı Kapatabilirmiyim

3 Şubat 2014 Pazartesi

Kredi Kartına Borcum Varken Kredi Kartımı Kapatabilirmiyim
Kredi kartı ile ödeme sorunları yaşayanlar borçlarının daha fazla olmaması için önceden kapatmak isterler. Bu yüzden kredi kartına borcum varken kredi kartımı kapatabilirmiyim sorusu oldukça çok sorulmaktadır.

Kredi kartınıza ödeme yaptığınızda ödediğiniz miktar kadar limit açılacaktır. Eğer maddi yetersizlikten dolayı bu limiti her ay tekrardan harcıyorsanız kredi kartınızın borcunu kapatmak sizler için çok zor olacaktır. Çünkü sizler ödediğiniz tutarı tekrardan harcadığınızda gelecek ay daha büyük bir borçla karşılaşacaksınız. Bu durumda da kredi kartı borcunuz her geçen ay artacaktır. Katlanarak artan kredi kartı borcundan kurtulmak için de kredi kartına yatırdığınız parayı harcamamalısınız. Kredi kartı borcu varken kredi kartı kapatılırmı sorusu da tam burada soruluyor.

Kredi kartı borcu varken kart kapatılırmı diye merak edenler, kredi kartlarını kapatabilirler. Kapatmaları da en doğru tercih olacaktır. Bu işlemi banka ile görüştüğünüzde sizlere bir çok yol sunacaklardır iptal ettirmemeniz için. Ancak sizler kararınızdan dönmeyeceksiniz ve kartınızı iptal ettirmek istediğinizi söyleyeceksiniz. Bu durumda kartınız kapalı olarak ancak aylık ekstre gelmeye devam edecektir. Borcunu bittiinde ise kredi kartından tamamen kurtulmuş olacaksınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

En Çok Okunanlar

Hgs -Hgs Sorgulama -Hgs Bakiye