Blogger tarafından desteklenmektedir.

Akbank Wings Card Avantajları

6 Şubat 2014 Perşembe

Akbank Wings Card avantajları sayesinde bir kredi kartının standart özelliklerinin yanında bir çok kampanyadan da yararlanabilirsiniz. Wings kredi kartına sahip olduğunuzda ilk olarak uçak milleri biriktirmeye başlarsınız. Yapacağınız her uçuşta hesabınıza otomatik olarak bedava miller eklenecektir. Bu milleri biriktirerek istediğiniz zaman Akbank üye iş yerlerinden bedava uçak bileti alabilirsiniz.

Akbank Wings Card fırsatları sadece uçak biletlerinde değil. Akbank üye iş yeri olan Türkiye'nin her yerinde bir çok kampanyadan yararlanabilirsiniz. Bu kampanyalar sayesinde bol taksitlerden, bol puanlardan faydalanabilirsiniz. Ayrıca çeşitli dönemlere özel olarak yapılan kampanyalarda indirimler kazanabilirsiniz.

akbank wings card avantajları

Akbank ayrıca müşterilerine taksitli nakit avans imkanı da sunmaktadır. Akbank Wings taksitli nakit avans hizmeti sayesinde acil nakit ihtiyaçlarınızı anında çözebilirsiniz. Hatta şuan devam eden kampanya dahilinde harcama sözünüze karşılık faizsiz masrafsız taksitli nakit avans kredisi kullanabilirsiniz.

Bütün bu avantajlardan yararlanmak için Akbank şubelerinden kredi kartı başvurusu yapabilirsiniz. Akbank Wings kredi kartı ayrıcalıkları hakkında daha detaylı bilgi almak ve güncel kampanyaları takip etmek için buraya tıklayabilirsiniz. Wings Card için hazırlanmış özel web sayfasını takip ederek yeniliklerden her zaman haberiniz olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

En Çok Okunanlar

Hgs -Hgs Sorgulama -Hgs Bakiye