Blogger tarafından desteklenmektedir.

Kredi Notumu Nasıl Öğrenebilirim

5 Şubat 2014 Çarşamba

kredi notumu nasıl öğrenebilirim
Kredi ürünlerinden yararlanmanız için bankalar kredi notunuza bakmaktadır. Kredi notu ise Kredi Kayıt Bürosu tarafından tutulur. Kredi notumu nasıl öğrenebilirim diye merak ediyorsanız yazının devamını okuyabilirsiniz.

Kredi Notu Öğrenme

Kredi notunuzu öğrenmek için bir kaç yol izleyebilirsiniz. İlk olarak Kredi Kayıt Bürosu'nın web sitesine üye olarak kredi notunuzu öğrenebilirsiniz. Önceleri ücretsiz olan bu uygulama günümüzde belirli bir ücret karşılında yapılmaktadır.

Kredi notu öğrenmek için bir diğer yol ise hesabınızın bulunduğu ve internet bankacılığını kullandığınız banka ile kredi notu öğrenmedir. Çoğu banka müşterilerine kredi notu sorgulama hizmeti vermektedir. Bu hizmetten yararlanmak için bankaların internet bankacılığını kullanabilirsiniz. İnternet bankacılığından kredi notunuzu öğrenebileceğiniz bölümler vardır. Bu bölümlerden kredi notu sorgulama işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Tabi ki bankalardan yapacağınız bu işlemlerde de ücret ödemeniz gerekmektedir. Genel olarak bankalar kredi notu sorgulama işleminden 5TL gibi tutarlar almaktadır.


Sizlerde kredi notunuzu öğrenmek istiyorsanız bu iki yolu deneyebilirsiniz. Her ikisinde de kredi notunuz Kredi Kayıt Bürosu verilerine dayanarak bildirilecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

En Çok Okunanlar

Hgs -Hgs Sorgulama -Hgs Bakiye