Blogger tarafından desteklenmektedir.

Banka personeli alım tarihleri 2013

17 Mayıs 2013 Cuma


Hangi bankalar personel alımı yapacak?

Bankalar, katılım bankaları, leasing, faktoring, sigorta ve bireysel emeklilik şirketleri 2013 yılında 10 bin yeni personel alacak.
2013te-hangi-bankalar-kac-personel-alacak
-->BANKALARIN PERSONEL ALIMLARI TARİHLERİ
Halen 48 bankanın faaliyet gösterdl krize rağmen Türkiye’de bankalar 2011 yılında da büyümeyi sürdürdüler. Halen Türkiye’de 180 bini aşkın kişi bankacılık sektöründe çalışıyor. Bu yıl ise söz konusu sektörler, istihdam için daha mütevazı bütçeler oluşturdu. Ancak buna rağmen sektörün sadece büyüklerine bakıldığında bile 10 bin civarında yine eleman alımı bekleniyor.BANKA PERSONELİ ALIMI GARANTİ.
2010 yılının dokuz aylık verileriyle karşılaştırıldığında, son bir yılda bankaların toplam istihdam sayısının yüzde 2 veya başka bir deyişle 503 kişi arttığı görülüyor.iği Türk bankacılık sektörü, eylül sonu itibariyle 2011’de 376 şube açıp yaklaşık 3 bin yeni personel alımı gerçekleştirmişti. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu’nun (BDDK) son açıkladığı dokuz aylık verilere göre, bankaların toplam şube sayısı böylece 9 bin 841’e çıktı. Yine aynı dönemde toplam çalışan sayısı da 181 bin 277’ye ulaştı.
Yine BDDK verilerine göre, banka çalışanlarının yüzde 50’si kadınlardan oluşuyor. Bu sektörde çalışanların yüzde 74’ü üniversite mezunu.FİNANSBANK PERSONEL ALIMI.
BDDK Başkanı Tevfik Bilgin: 2012′de Türk Bankacılık sektörüne yeni banka girişleri olabilir.
BANKALAR 10 BİN YENİ PERSONEL ALACAK
Türkiye bankacılık sektörlerinin liderleri olan bankalar bu yıl da büyümeyi sürdürecekler. Bu alanda yaptığımız araştırmaya göre, finans sektörünün amiral gemileri 2012 yılında 500’ü aşkın şube ve acente açacak. Buna bağlı olarak da yaklaşık 10 bin kişiye istihdam sağlayacaklar.ayrıntılı bilgi www.kredinotu.org sitesinde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

En Çok Okunanlar

Hgs -Hgs Sorgulama -Hgs Bakiye