Blogger tarafından desteklenmektedir.

Garanti Bankası Müşteri Hizmetleri Telefon Çağrı Merkezi İletişim Numarası

29 Eylül 2015 Salı



Bankacılık işlemlerinizi dilediğiniz anda, dilediğiniz yerden kolayca gerçekleştirmek istiyorsanız Garanti Bankası Müşteri Hizmetleri bir telefon kadar uzağınızda. 444 0 333 Alo Garanti sayesinde Garanti'nin bankacılık hizmetlerinden telefon aracılığı ile yararlanabilirsiniz.

Üstelik Sesle Yönlendirme özelliği sayesinde Alo Garanti'yi aradığınızda herhangi bir tuşla yönlendirme menüsü ile karşılaşmadan sadece konuşarak istediğiniz adıma kolayca yönlendirilebilirsiniz.

Self-servis Sesle İşlem adımları ile yalnızca konuşarak işlemlerinizi kolayca tamamlayabilirsiniz. Alo Garanti Telefon bankacılığı ile hesap özeti hafta değişikliği, kredi kartı borç sorgulama, hesap bakiyesini öğrenme dönem içi işlemler ve daha birçok işlemin konuşarak tamamlanabileceği sesle işlem adımlarında, sistem yönlendirmeleri ve kullanıcıların konuşarak verdikleri bilgiler ile işlemler rahatça tamamlanabilmektedir.

Garanti Bankası Kredi Kartınız ya da Paracard’ınız varsa şifre al adımını kullanarak anında 444 0 333 numaralı Alo Garanti Telefon Bankacılığı servisini kullanmaya başlayabilirsiniz.
Ayrıca https://www.garanti.com.tr/ssl/parola_al#calcContent=UIDf67467 linki üzerinden Garanti Bankası internet sitesinden 444 0 333 Alo Garanti Telefon Bankacılığı şifrenizi alabilirsiniz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

En Çok Okunanlar

Hgs -Hgs Sorgulama -Hgs Bakiye