Blogger tarafından desteklenmektedir.

Bedelli Askerlik Kredisi

7 Aralık 2014 Pazar

Bundan böyle 1 Ocak 2015 tarihi itibariyle 28 yaşından gün almaya başlamış olan her vatandaşımız dilerse bedelli askerlik adı altında vatani görevini tamamlamış olacaktır. Hükümetin yapmış olduğu bedelli askerlik çalışmaları neticesinde 2 Aralık itibariyle duyurulan bedelli askerlik uygulaması başlamıştır. Vatandaşlarımız yaş şartını sağladıktan sonra 18 bin TL vererek askerlik hizmetini tamamlamış sayılacaktır. Bedelli askerlik şartlarının açıklandığı ilk andan itibaren birçok vatandaşımız bankaların yolunu tutarken, bir kısmı da internet üzerinden bankaların kredi koşullarını incelemeye başlamıştır.

Bedelli askerlik konusunu dört gözle bekleyen sadece vatandaşlarımız değilmiş, müşteri potansiyeli olarak gördükleri yaklaşık 700 bin kişinin faydalanacağı bedelli askerlik konusu ile ilgili olarak bankalarda sırayla açıklamalarına başlamıştır. Bedelli askerlik konusu ile ilgili olarak ilk ve en hızlı açıklama İNG Bank’tan geldi. Buna göre İNG Bank bedelli askerlik için 18 bin TL’ye ihtiyaç duyan müşterilerine aylık taksitleri 636,53 TL’den 36 ay boyunca %1.14 faiz oranı ile kredi kullandıracaktır. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre faydalanmak isteyen müşterilerin hemen en yakın İNG Bank şubelerine veya internet üzerinden talepte bulunulmaları iletilmiştir.

İNG Bank’ın açıklama yaptığı sırada basın yoluyla bir açıklama yapan Akbank yönetimi de yaklaşık olarak 700 bin kişinin faydalanması beklenen bedelli askerlik konusu ile ilgili olarak kendi bünyesinde bulunan ihtiyaç kredileri üzerinden yeni bir kampanya başlattıklarını dile getirmişlerdir. Yapılan kampanyaya göre aylık taksitleri 540 TL’ye 36 vade ile 18 bin TL kullandıracaklarını açıklamışlardır.


Bedelli askerlik konusu ile ilgili olarak bankaların art arda yaptığı açıklamalara Denizbank’ta eklenerek aylık 648 TL’ye 36 ay boyunca 18 bin TL krediyi müşterilerinin kullanımına sunmuştur. Ayrıca Yapı Kredi, Garanti Bankası ve Finansbank’ta ihtiyaç kredilerini bedelli askerlik yapacak olan vatandaşlarımız için 36 ay vadeye kadar kullandırabileceklerdir.
Deteylı bilgi için : 
http://eftsaatleri.net/bedelli-askerlik-kredisi/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

En Çok Okunanlar

Hgs -Hgs Sorgulama -Hgs Bakiye