Blogger tarafından desteklenmektedir.

EnPara.Com Eft Saatleri

28 Ekim 2014 Salı

Enpara Eft Saatleri Kaça Kadar?
Bankacılığa farklılık kazandırmak amacı ile Finansbank tarafından kurulan Enpara sistemine para aktarma işlemleri basit bir şekilde yapılabilmektedir. Eft işlemlerinde Enpara.com banka prensiplerine uyarak işlemi gerçekleştirmektedir.

Enpara eft saatleri 09:00-17:15 saatleri arasında gerçekleşmektedir. Bu saatler hafta içi için geçerlidir. Enpara hesabından hafta içi verilen saatlerde yapılan eft gün içinde ilgili banka hesabına ulaşmaktadır. Şayet Eft işlemi bu saatlerden sonra yapılmışsa talep edilen miktar bir sonraki iş gününde ilgili banka hesabına ulaşacaktır.

Enpara Eftleri Hesaba Ne Zaman Geçer?

Enpara.com banka prensiplerini içeren şartlara uygun bir şekilde işlem gerçekleştirmektedir. Enpara hesabından gerçekleştirilen Eft işlemleri ilk olarak Merkez Bankasına ulaşmakta, daha sonra transferin gerçekleştirildiği bankaya transfer edilmektedir. Eft işlemleri yaklaşık 5-10 dakika içinde gerçekleşmektedir. Bazı dönemlerde bankada yaşanan yoğunluk nedeni ile Eft işlemleri biraz daha geç gerçekleşebilir.

Hafta sonu cumartesi ve Pazar günleri gerçekleştirilen Eft işlemleri hafta sonu geçtikten sonra gelen ilk iş günü sonuçlanmaktadır.

Enpara Eft Sorgulama

Enpara hesabından yapılan işlemler Eft saatinde gerçekleşmişse işlemin yapıldığı gün büyük ihtimalle muhatap banka hesabına aktarılır. Ancak bazı durumlarda işlem gecikebilir. Yapılan işlem ilgili bankaya aktarılmamışsa Enpara eft sorgulama işlemi gerçekleştirilebilir. Enpara Eft sorgulama işlemi gerçekleştirebilmek için müşteri hizmetleri ile bağlantıya geçmek gerekir. 0(850)222 36 63 numaralı telefon aranarak müşteri temsilcisi ile irtibata geçilerek işlem sorgulanabilir. Enpara tarafından işlem gerçekleştirilmişse talep edilen ücret banka havuzuna aktırılmış olabilir. Böyle bir durumda ilgili banka ile iletişime geçerek işlemin hemen sonuçlanması sağlanabilir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

En Çok Okunanlar

Hgs -Hgs Sorgulama -Hgs Bakiye