Blogger tarafından desteklenmektedir.

Banka Güvenlik Görevlisi Maaşları

15 Mart 2014 Cumartesi


Güvenlik sektöründe çalışan kişiler bir çok kurumda güvenlik olarak görev almaktadır. Bu kurumlardan biri de bankalardır. Banka güvenlik görevlisi maaşları ne kadar diye de çoğu kişi merak etmektedir.
Öncelikle bankalar güvenlik görevlisi ihtiyaçlarını çoğu zaman güvenlik şirketlerinden karşılamaktadır. Yani buradan anlaşıldığı gibi maaşı banka değil güvenlik şirketi vermektedir. Güvenlik şirketi ne kadar maaşı uygun görüyorsa güvenlik personeli o kadar almaktadır. Burada bankanın etkisi yoktur.
Güvenlik personeli maaşları genel olarak 900TL ile 1500TL arasında değişiklik göstermektedir. Burada maaşınızın tutarı çalışmanızda performansa da bağlıdır. Eğer iş veren için iyi bir çalışma performansı sergiliyor ve işinizi severek yapıyorsanız maaşınız da ki artışlar daha tatminkar olabilir. Ayrıca güvenlik sektöründe silahlı güvenlik personeli ve silahsız güvenlik personeli olarak iki tip personel vardır. Burada silahlı güvenlik personeli silahsız güvenlik personeline göre daha fazla maaş almaktadır. Sizler de bankalarda güvenlik personeli olmak istiyorsanız bankanın güvenlik personeli ihtiyacını nasıl giderdiğini öğrenmelisiniz. Eğer güvenlik şirketlerinden ihtiyaçlarını karşılıyorlarsa adımınızı bu duruma göre atmalısınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

En Çok Okunanlar

Hgs -Hgs Sorgulama -Hgs Bakiye