Blogger tarafından desteklenmektedir.

Online Kredi Başvurusu Akbank

9 Şubat 2014 Pazar

Akbank kredilerinden yararlanmak için online kredi başvurusu Akbank internet bankacılığından veya web sitesinden yapabilirsiniz. Akbank internet bankacılığından başvuru yapmak için internet bankacılığına giriş yaptıktan sonra kredi başvuru işleminizi kolayca yapabilirsiniz. Bu işlem sonrasında banka eğer kredinizi olumlu görür ve onaylarda bu ön onay olarak kabul edilmektedir. Kredinizi kullanabilmeniz için bankaya gerekli evrakları beyan etmeniz gerekir.


Akbank online kredi başvurusu işlemini ayrıca bankanın web sitesinden de yapabilirsiniz. Buraya tıklayarak Akbank online kredi başvurusu yapmanız için gerekli yerleri doldurmanız yeterlidir. Bilgileri girdikten sonra banka yine sizin hakkınızda gerekli incelemeleri yapar ve kredi soncunuzu sizlere bildirir. Bu işlem kısa bir süre içerisinde gerçekleşmektedir ve kredi sonucunuz 5 dakikalık kısa bir süre içerisinde sizlere bildirilmektedir. Akbank web sitesinden yaptığınız başvuruların sonuçları da ön onay olmaktadır. Kredinizin tutarının hesabınıza geçmesi için gerekli olan evrakları bankaya beyan etmeli ve banka kesin oyanı vermelidir.


Akbank kredi başvurusu için gerekli evraklar ise ihtiyaç kredisi için nüfus cüzdanı ve gelir belgenizdir. Konut kredisi içinse bu evraklara ek olarak alacağınız konutun tapusu gerekmektedir. Ayrıca taşıt kredisi için alacağınız arabanın proforma faturası gerekmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

En Çok Okunanlar

Hgs -Hgs Sorgulama -Hgs Bakiye