Blogger tarafından desteklenmektedir.

Kkb sorgulama

9 Şubat 2014 Pazar

Kkb sorgulama işlemi önceleri sadece bankalar tarafından yapılmaktaydı. Şimdi ise herkes kendi kredi notunu öğrenebilir. Bankalar kredi veya kredi kartı kullanmak isteyen müşterilerinin risk analizini çıkarmak için Kredi Kayıt Bürosu tarafından tutulan kredi notuna bakarlar. Kredi notu puanı yüksek olanlar bankaların bu ürünlerinden kolaylıkla faydalanmaktadır. Ancak kredi notu düşük olanlar bu ürünlerden yararlanma şansı daha az olmaktadır.

Sizde kredi notunuzun kaç olduğunu öğrenmek istiyorsanız Kkb öğrenme işlemini yapabilirsiniz. Kkb sorgulama için Kredi Kayıt Bürosu resmi web sitesine üye olup sorgulama işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Önceli ücretsiz olan kredi notu sorgulama işlemi artık ücretli hale geldi.


Kredi notu sorgulama işlemini ayrıca hesabınızın bulunduğu bankalardan da yapabilirsiniz. Hesabınızın bulunduğu bankanın internet bankacılığına girdiğinizde kredi notu öğrenme bölümünden kkb sorgulamasını yapabilirsiniz. Bu işlemi yapmak için banka sizlerden ücret isteyecektir. Ücret olarak 5TL gibi bir rakam ödemeniz gerekmektedir.

Sizlerde kredi notu puanınızın son durumunu öğrenmek için bu yöntemleri uygulayabilirsiniz. Eğer notunuz düşükse düzenli ödemeler gerçekleştirerek kredi notunuzu yükseltebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

En Çok Okunanlar

Hgs -Hgs Sorgulama -Hgs Bakiye