Blogger tarafından desteklenmektedir.

Garanti Bankası Sanal Kart İptali

15 Şubat 2014 Cumartesi

Garanti Bankası sanal kart sahibiyseniz ve kartınızı iptal ettirmek istiyorsanız bunu müşteri hizmetlerinden gerçekleştirebilirsiniz. Garanti Bankası sanal kart iptali işleminin nasıl yapılması gerektiğini yazının devamında bulabilirsiniz.

İnternet alışverişlerinizde Garanti Bankası sanal kart kullanarak normal bir kredi kartı işlevini görmesini sağlayabilirsiniz. Garanti Bankası asıl kart limitinizden belirli bir limiti sanal karta ayırarak internet alışverişlerinizi daha sağlıklı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Garanti sanal kart iptali işlemini Garanti Bankası müşteri hizmetleri numarası 444 0 333 arayarak gerçekleştirebilirsiniz. Kredi kartı menüsünden müşteri temsilcisine bağlanarak sanal kartınızın iptal edilmesi talimatını vermeniz yeterlidir.


Garanti sanal kredi kartı iptali işlemini ayrıca limitinizi sıfırlayarak da yapabilirsiniz. Bu işlem için internet bankacılığından sanal kart limitinizi 0 yapmanız yeterlidir. Bu durumda sanal kartınızı kullanamayacaksınız ve kullanıma kapalı olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

En Çok Okunanlar

Hgs -Hgs Sorgulama -Hgs Bakiye