Blogger tarafından desteklenmektedir.

Garanti Bankası Bonus Online Kredi Kartı Başvurusu

13 Şubat 2014 Perşembe

Garanti Bankası kredi kartı olan Bonus kredi kartı başvurusu için şubelere gitmenize gerek yok. Garanti Bankası Bonus Online kredi kartı başvurusu imkanı sayesinde başvurularınızı internetten hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Bonus online kredi kartı başvurusu işlemini gerçekleştirmek için buraya tıklayabilirsiniz. Açılan sayfada adınız ve soyadınız girilmelidir. Ayrıca cep telefonunuz ve vatandaşlık numaranızı da girdikten sonra başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Kredi kartı başvurusu yaptıktan sonra Garanti Bankası başvurunuzu hızlı bir şekilde inceleyecek ve sizlere başvuru sonucunuzu bildirecektir. Bu işlem sonrasında eğer sms ile onay alırsanız bu ön onay olacaktır.

garanti bankası bonus online kredi kartı başvurusu

Garanti Bankası Bonus kredi kartı online başvuru işleminde eğer ön onay almışsanız, bunu kesinleştirmek için bankanın herhangi bir şubesine kredi kartı başvurusu için gerekli olan evrakları beyan etmelisiniz. Kredi kartı başvurusu yapmak için gerekli olan evraklar ise nüfus cüzdanı fotokopisi, gelir belgesi ve ikametinizi belirten fatura gerekmektedir. Bu evraklarla başvurunuzu kesinleştirebilir ve kredi kartı basım işlemine geçebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

En Çok Okunanlar

Hgs -Hgs Sorgulama -Hgs Bakiye